фирми продукти
представяме
работа
 
До края на май ще е готов участъкът от магистрала "Марица" от Димитровград до границата

До края на май ще е готов участъкът от магистрала Марица от Димитровград до границатаДо края на месеца ще бъде напълно завършен ЛОТ 2 от автомагистрала "Марица" – участъкът от Димитровград до границата при "Капитан Андреево". Това се разбра при посещение на министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова на мястото. Тя и председателят на пътната агенция инж. Лазар Лазаров инспектираха строителните работи по двата участъка.

В момента текат довършителните работи по ЛОТ 2 – полагат се мантинели, маркировка и пътни знаци, поставят се оградните мрежи, съобщи пресцентърът на регионалното министерство.

На археологическите разкопки на ЛОТ 1 работят над 70 души, водени от екип от 15 археолози. Според ръководителя на обекта – археолога Станимир Стойчев, дейността им върви към приключване, теренът е почти напълно проучен и до края на месеца ще приключат с работата си.

Усилено се работи по довършването на моста на р. Марица и по останалите големи съоръжения. Ако темпото на работа се запази, участъкът от Димитровград до магистрала Тракия – ЛОТ 1 може да бъде завършен до края на октомври, уточняват от МРРБ.


14 май 2015 - в. Дневник




Няма коментари


ключови думи
пътно строителство, магистрална инфраструктура, инфраструктурни проекти, пътни проекти


още от категорията пътно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg